maanantai 13. joulukuuta 2010

no mutta siis joo

Markkinointisuunnitelma kyllä kusee aikalailla. Siis: lähetetäänkö hlökohtaisia kutsuja ja kenelle? Kuka sen tekee? Mihin julisteita viedään? Onko meillä tosiaan kaksi erilaista julistetta? Toinen Turkuun ja toinen Saloon? Milloin julisteita viedään ja montako sataa niitä tilataan ja mistä? Kuka sen hoitaa? Entä ne flaierit?

Budjettia on tehty myöskin. Siihen on laskettu Vimman vuokra, kulkemiset Turkuun, banderolli, julisteet, tarjoilut.. Viivi ja Miia ovat sitä tehneet tänään.

Nettivastaavamme Veera on tehnyt näytösblogia eteenpäin reilustikin. Facebookiin on myöskin tehty julkinen tapahtuma. Sitä olisi kaikkien suotavaa levitellä ja linkkailla ja lähetellä etiäpäin. Näytösblogin osoite on siis http://www.kolmasosa.blogspot.com/. Veera vielä tekee vielä tämän blogin puolelle kysymyslistan, joihin ihmisten olisi todellakin erittäin suotavaa vastailla ja lähettää vastaus sähköpostiinsa. Tämä siksi, jotta kolmasosaan saahaa materiaalia ja yksi markkinointietappi olisi täten saavutettu.

Lehdistöön ei kukaan vielä ole ottanut yhteyttä. Lehdistötiedotteet ovat siis valmiita ja keskustelua vailla. Kuka alkaa lähettelemään ja minne? Onko lehdistökuvia vielä kellään? Mihin ne laitetaan? Oma blogi niille, joihin lisätään pelkästään kuvat?

Julisteet pitää vielä hyväksyttää Plazan ja Merinellin johtoportaalla. Kuka sen tekee? Julistemestarit lähettävät sähköpostilla päättäville elimille?

Kuka rakentaa lavan koulun näytökseen? Kuka hoitaa koulun näytökseen kattaukset ja pikkupurtavat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti